Kojim putem? Lijevo? Desno? Naprijed nikako!

Zabrana prometa u jednom smjeru
(FOTO: I.V.)

06.12.2016. | I.V.
Pregleda: 10356

Na sjednici Gradskog vijeća Grada Požege sa 13 glasova za iosam protiv donešen je proračun Grada za 2017. godinu. Osim što je ta točka dnevnogreda izazvala već uobičajenu polemiku gradonačelnika i njegovog prethodnika,ponovno koristeći neprimjerene izraze za to visoko tijelo, HDZ-ovci se i daljenisu mogli dogovoriti tko predstavlja njihove vijećnike u Gradskom vijeću.



Prijedlog SDP-a da se promet Trgom sv. Terezije, odnosnoodluka o prometu donese referendumom nije prošao a promet je 18. točkom dnevnogreda zabranjen. Zabranjen s 10 glasova za, dva protiv i jednim suzdržanim jersu vijećnici predvođeni Zdravkom Ronkom za vrijeme glasanja privremenonapustili vijećnicu, što je zapravo i rezultiralo mogućnošću zabrane. Da suostali glasati, rezultat zabrane vjerojatno ne bi prošao. Za zaključiti je da suupravo svojim ne sudjelovanjem pomogli donijeti takvu odluku.







Neki su se zbog tko zna kojih razloga, jedva održali budnimai pitanje je: Znaju li uopće za što su glasali i kakav je bio dnevni red?



Zbog takovih prepucavanja lijevih i desnih u drugi plan jepao rezultat mjera predloženih od strane nezavisnog vijećnika Mire Rašića, kojije naznačio da je korištenjem mjera koje je on predložio, direktno iliindirektno, u Požegi otvoreno 27 novih obrta te zaposleno nešto više od 30osoba.



Stoga se na kraju čovjek može sa pravom pitati: Kuda vodipolitika takozvanih "lijevih" i "desnih", vodi li ona u lijevo ili desno,ostaje nepoznato, ali jedno je sigurno, naprijed nikako.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI