Otac Marka Kopljara: U obitelji smo svi sportaši i znali smo da je ovo moguće

Marko Kopljar bio je iscrpljen po povratku u Požegu
(FOTO: Domagoj Katić)

28.01.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 12377

"Ponosni smo kao Markovi roditelji i građani Hrvatske. Mislim da bi svi Hrvati trebali biti ponosni na ovaj povijesni uspjeh i senzaciju naših rukometaša", rekao nam je otac kapetana Hrvatske reprezentacije, Marka Kopljara, Pero Kopljar.

Svima je poznato da je Hrvatska rukometna reprezentacija u nevjerojatnoj utakmici pobijedila domaćina Poljsku s 14 pogodaka razlike i plasirala se u polufinale Europskog prvenstva. Marko je sudjelovao s velikom požrtvovnošću i tri postignuta pogotka. Osim pobjede naših od 11 i više pogodaka razlike, za prolaz nam je trebala i pobjeda Norveške protiv Francuske.

- Čak smo supruga i ja u početku bili malo skeptični da će se to dogoditi. Pošto smo svi u obitelji sportaši znali smo da su takve stvari moguće, ali vrlo rijetke. Poslije pobjede Norvežana,  počeli smo se nadati. Svi ljudi u Hrvatskoj bi trebali biti sretni. Stvarno je fantastično što su naši dečki napravili pred punom dvoranom poljskih navijača – dodaje Pero Kopljar.


Kaže kako je istina ono što je Mirza Džomba rekao da se ovaj uspjeh, ne po rezultatu, ali po senzaciji koja je odjeknula u svim svjetskim medijima može mjeriti s uspjesima "zlatne generacije" hrvatskog rukometa. S Markom su se čuli. Naravno zadovoljan je, ali i izmučen povredama.

- Ponekad je nama kao roditeljima teško gledati Marka na terenu kada je izložen tjelesnim kontaktima koji nanose ozlijede, ali on se bori za svoju domovinu i jako smo ponosni. Trenutno ima ozlijede za koje je potrebno mirovanje, ali sada nema uvjete za to. Pokušat će dati što veći doprinos u preostale dvije utakmice. Ponaša se kao pravi kapetan – rekao je za kraj ponosni otac Pero Kopljar.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI