Prijatelji za Gogu: ¨Vodi veliku bitku i sad smo joj potrebni¨

Nikola i Goranka
(FOTO: Iz. priv. kolekcije Goranke B.)

03.10.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 9091

30-godišnja Lipičanka Goranka Bojcić Romić hrabro nastavlja borbu protiv zloćudnog tumora, a njezini prijatelji iz Pakraca, Lipika i Novske organizirali su niz događanja i akcija kako bi prikupili novac potreban za njezino liječenje. Podsjetimo, Goga je bila aktivno uključena u humanitarne aktivnosti i borila se za pomoć drugima dok nije i sama došla u situaciju da joj treba pomoć.

"Podijelite s nama trenutak prijateljstva unutar kojega pomažemo Goranki Bojčić Romić tijek liječenja od zloćudne bolesti i predstavljamo preventivne programe HZJZ-a", piše u pozivu na humanitarni koncert koji organiziraju Udruga ukrajinsko-hrvatskog prijateljstva, KPD Sloga, Grad Lipik te Ana i Miro, Gogini prijatelji iz Novske.

U srijedu, 7. listopada u Hrvatskom domu "Dr. Franjo Tuđman" na koncertu "Prijatelji za Gogu" nastupit će Arkana Unplugged, Dos Guitarras, Dino i Pečo, Dalibor Prochazka i Ženska pjevačka skupina KPD Sloga Pakrac. Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u caffe baru Cinema, Garden, Jetset, biljetarnici kina i Multikulturalnom centru Lipik.





- Naša prijateljica Goga je mlada žena, jedina zaposlena u obitelji, majka dječaka s autizmom koja vodi veliku bitku i prijatelji su joj potrebni. Ako niste u mogućnosti podržati ovu aktivnost svojim dolaskom, a želite pomoći, sredstva (koliko god skromna bila) možete uplatiti na Gogin račun: HR5524020063208029210 - poručuje Dubravka Špančić, tajnica KPD Sloga.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI