Budite kreativni: Napravite originalan adventski kalendar

Adventski kalendar
(FOTO: Maja Katušić)

23.11.2014. | Maja Katušić
Pregleda: 12437

Bliži se Božić! Veselim se obiteljskom okupljanju, toplini doma i miru koji je poseban tih dana. Odbrojavanje samo što nije krenulo, ovaj put načinit ćemo nešto drukčiji adventski kalendar.

Materijal za izradu: Staklena teglica s poklopcem, vata, tkanina, dugmetići, vruće ljepilo, škare




Zamislila sam napraviti ukrasnu teglicu koja kasnije može poslužiti za ponovno punjenje slatkišima. Pravimo snjegovića, ali po želji to može biti Djed Božićnjak...


Bijelo platno ćemo napuniti vatom i svezati običnom gumicom te oblikovati snježnu kuglu. Ostatak tkanine ćemo lijepiti vrućim ljepilom te još malo učvrstiti kuglu koja nam predstavlja glavu snjegovića.







Ovdje možete ukrašavati kako želite i koristiti što imate od materijala kod kuće. Kapu sam izrezala u trokut te pričvrstila vrućim ljepilom.

Oči su od dugmića, nos od tkanine. Obraze sam napravila od ružičastog rumenila. Naposljetku, metla je od kineskog šaša iz dvorišta, ali možete napraviti ruke od užeta ili odrezati grančicu s drveta.

Nadam se da sam Vam dala ideju kako ukrasiti dom rukom rađenim figuricama. Jedva čekam da čokoladice krenu nestajati.:)







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI