Pogledajte čarobno nebo iznad Požege (video)

Detalj iz videa
(FOTO: YouTube/Screenshot)

03.10.2014. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 12649

"Krenuo sam ih snimati iz znatiželje, jednostavno bih stavio mobitel na određeno mjesto i promatrao što će se dogoditi. U početku nisam zapravo ni znao što je timelapse", kaže 15-godišnji Požežanin Leon Jurčak, inače učenik 2. razreda Tehničke škole Požega koji je navedenom tehnikom snimio čarobne prizore neba iznad Požege. Potom ih je podijelio na svom YouTube kanalu pod nazivima "Sun Timelapse" i "Sky Timelapse".









- Većina ih je nastala s prozora iz kuće, jer je predivan pogled na nebo i grad. Polako mi to počinje biti hobi i već sam krenuo razmišljati o kupnji nekakve kamere jer su ovi do sada snimljeni jednostavno mobitelom i kasnije malo poboljšani na računalu. Stvarno sam iznenađen što je netko primijetio moj rad, nisam ih nigdje previše objavljivao. Samo sam ih objavio na YouTube-u i poslao nekolicini prijatelja da vidim njihovo mišljenje - rekao nam je Leon.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI