Jaroš prvi u Rogatici, zaradio i 200 eura

Matej Jaroš (u sredini) pri dodjeli pehara
(FOTO: Iz priv. kolekcije Mateja Jaroša)

19.08.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 7734

Matej Jaroš iz motocross kluba Požega Promet pobijedio je na međunarodnoj utrci u Rogatici (BiH) u kategoriji MX open. Utrka se održala na 1.800 metara dugoj stazi Ptičijak. Sudjelovalo je 30-ak natjecatelja iz BiH, Hrvatske, Slovenije i Srbije u 3 kategorije pred oko 300 gledatelja. Jaroš je bio jedini hrvatski predstavnik, a osim pehara i diplome osvojio je i novčanu nagradu u vrijednosti 200 eura.

- Pohvalio bih stazu i organizatora Branimira Leleka, naime, tamo mjesecima nije padala kiša i zemlja je bila suha i ispucana, organizatori su se stvarno potrudili da bude najbolja moguća s obzirom na uvjete. Obje utrke sam bez problema uspio odvesti prvi, nije bilo puno vozača. Pohvalio bih gostoljubivost domaćina, stvarno su fer i korektni, organizirali su mi i besplatni smještaj. Prvi put sam u Rogatici bio 2011., ići ću tamo svakako i iduće godine. Ovo je bio odličan trening za prvu utrku u prvenstvu 1.9. u i Jastrebarskom - izjavio nam je Jaroš.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI