Slijepi putnici najavljuju ʺŽivi dokaz ljubaviʺ (audio)

Slijepi putnici
(FOTO: S.P.)

15.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 9867

Dobro poznata požeška pop-rock grupa Slijepi putnici nastavlja pohod na hrvatske radiopostaje. Novi singl "Ne spominjite njeno ime" već je postao hit po cijeloj Slavoniji, ali i šire, a album "Živi dokaz ljubavi" samo što nije u prodaji.

Poslušajte najavni singl "Ne spominjite njeno ime":


- Ovo nam je četvrti album u 14 godina postojanja benda. I dalje smo zadržali naš prepoznatljivi štih, ali mislim da smo sada produkciju i aranžmane bitno poboljšali. Nadam se da će to publika prepoznati, rekao je Marijo Kovačević, frontman grupe Slijepi putnici za 034portal.


Na novom albumu gostovat će cijeli niz instrumentalista. I dalje im je glavna tematika ljubav. Album će izaći za izdavačku kuću Superton i moći će se naručiti preko njihovih web-stranica Slijepiputnici.com po cijeni od 50 kuna. Fanovi će moći za istu cijenu kupiti i originalne majice Slijepih putnika.


- Za 14. rođendan, bend priprema idućeg mjeseca veliki koncert u Požegi s vrlo zvučnim gostovanjima. No, o svemu ćete biti na vrijeme obaviješteni, naravno, preko 034portala, dodaje Marijo Kovačević.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI