Filip dao stotinama motorista znak za start (video)

Dan motora 2011
(FOTO: Mario Nakić)

15.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 11859

Motociklisti su napunili požeški glavni trg, kako bi po osmi put počasnom vožnjom po gradu odali počast svim poginulim kolegama, kao i drugim stradalnicima u prometu. Današnji program za Dan motora obogaćen je dodatnim sadržajem. Tako su se, uz druženje stotina motorista, djeca natjecala u vožnji biciklom, nastupili su breakeri plesnog kluba Incerum, žurne su službe izvele zadivljujuću pokaznu vježbu, a građani su se mogli informirati na policijskom štandu o što sigurnijem sudjelovanju u prometu.

Počasnu vožnju otvorio je Filip, 12-godišnji sin Mladenka Krstanovića, legendarnog požeškog snimatelja i motociklista, stradalog u prometu, po kojemu je počasni krug dobio ime. Filip je sudjelovao u vožnji, na stražnjem sjedalu Darka Bužančića, predsjednika udruge Dan motora i organizatora ovog događaja. Program su svojom nazočnošću i uvodnim govorom blagoslovili požeški gradonačelnik Zdravko Ronko i današnji gost u našem gradu, hrvatski predsjednik dr. Ivo Josipović.

Pogledajte start počasnog kruga:




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI