SDP zatražio uvid u izborni materijal, Ronko za to ne zna?

Požeški gradonačelnik Zdravko Ronko
(FOTO: Mario Nakić)

03.06.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 17225

Požeški SDP zatražio je od Gradskog izbornog povjerenstva uvid u izborni materijal drugoga kruga izbora za gradonačelnika Požege na kojima je, podsjetimo, prema neslužbenim podacima DIP-a pobijedio HDZ-ov kandidat Vedran Neferović s 46 glasova više od SDP-ovog Zdravka Ronka. Prema riječima Branimira Miljevića, predsjednika Županijskog izbornog povjerenstva, izborno povjerenstvo nije utvrdilo nikakve nepravilnosti oko izbora. Rok za žalbe Državnom izbornom povjerenstvu istječe u srijedu u 24 sata. Ukoliko ne bude prigovora, primopredaja vlasti bi bila već u četvrtak.

Dodano u 14,55

Zdravko Ronko je na današnjoj konferenciji za medije rekao kako ga ponovno prebrojavanje ne zanima jer, kako kaže, "43 ili 46 glasova u plusu ili minusu meni nisu motivacija za provođenje programa". Na novinarski upit kako to da je njegova stranka zatražila uvid u izborni materijal, odgovorio je kako on za to ne zna.


- Evo, ne znam. Ali ako je netko podnio, to nije učinjeno niti sa, niti bez moje suglasnosti.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI