Grad Požega ulaže 100.000 eura u rekonstrukciju Grabrika

Krešimir Pavelić i Zdravko Ronko
(FOTO: Mario Nakić)

27.02.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 15176

U punom su jeku radovi na rekonstrukciji sportske dvorane Grabrik, koja tek sada doživljava prvu cjelovitu obnovu otkad je izgrađena. Značaj ove dvorane za požeški sport je neupitan, kao i potreba za obnovom i proširenjem kapaciteta.

- Dvorana se koristi 20-ak sati dnevno. Ovdje treniraju svi, od prvoligaša do rekreativaca. Imamo jasne prioritete, ali gledamo da svi dođu na red - rekao je Krešimir Pavelić, predsjednik Požeškog sportskog saveza.




Gradonačelnik Zdravko Ronko pojasnio je kako će oblaganje zidova i izgradnja novih svlačionica stajati Grad ukupno oko 100.000 eura.


- Oblaganjem ćemo uštedjeti energiju, a umjesto dosadašnje dvije svlačionice dvorana će imati četiri, po dvije muške i ženske. Planiramo izgradnju teretane, a kandidirali smo se kako bismo uredili krovište i prednju fasadu - rekao je Ronko, dodavši kako će Grad Požega ove godine umjesto planiranih 5 u sport uložiti oko 6 milijuna kuna.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI