Studenti s pleterničkog područja pripremaju najluđi party dosad

Organizatori partyja Pozdrav studentima
(FOTO: Domagoj Katić)

26.09.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 10262

Udruga "Mladi za mlade" najavila je na današnjoj konferenciji za medije ovogodišnji, već tradicionalni party "Pozdrav studentima" koji će se održati u petak u pleterničkoj kini dvorani.

Svirat će rock grupa "Beznadni slučaj", a prije i poslije atmosferu će podizati dva mlada DJ-a s pleterničkog područja, Hemingway i Carlx.

- Broj studenata iz našeg kraja svake se godine povećava i mi im želimo omogućiti prije odlaska na fakultet da se još jednom nađu sa svojim prijateljima i zabave u svom gradu. Kupnjom kupona pomoći Udruzi od 50 kn posjetitelji osiguravaju ulazak u kino dvoranu i besplatno piće tijekom cijele večeri, kao i svake godine do sada  - rekao nam je Luka Čirko, jedan od članova organizacijskog odbora.


Party se ove godine organizira u suradnji s Udrugom studenata Požeško-slavonske županije "Vallis Aurea". Plan im je nadmašiti prošlogodišnji uspjeh od čak 450 posjetitelja. Predsjednica osječke podružnice Udruge "Vallis Aurea", Josipa Brkić kaže kako je zadovoljna učinjenim i aktivacijom obje udruge koje su učinile velik posao kako bi se i ove godine party mogao održati.


- Drago mi je da nam je ponuđena ova suradnja i nadam se da ćemo u budućnosti češće surađivati kako bismo pružili mladima što raznovrsniji sadržaj - dodaje Josipa.

Početak partyja "Pozdrav studentima" najavljen je za 21 sat.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI