Uz najbolje hrvatske haklere u Lipik dolaze i Sarajlije

Streetball Lipik
(FOTO: Mario Barać)

17.08.2012. | Mario Barać
Pregleda: 5205

Noćni turnir u uličnoj košarci Streetball Lipik će nakon 14 godina kontinuirane tradicije napokon dobiti međunarodni karakter jer će u profesionalnom dijelu, koji će na igralištu dječjeg doma započeti večeras, po prvi puta nastupili ekipa izvan granica Hrvatske i to hakleri iz Sarajeva.

Gosti iz bosanskohervcegovačke metropole nastupaju pod imenom „Triple X“ i jedna su od 8 ekipa koje će se naredna dva dana boriti za naslov pobjednika i prestižni trofej Dražena Petrovića, a svoj su nastup potvrdile ekipe iz Zagreba, Zadra, Splita i Nove Gradiške.

Ekipe su podijeljene u 2 skupine. Danas u 19 sati započinje razigravanje za pozicije u završnici koja će biti odigrana sutra, a turnir otvara upravo sarajevska trojka koja će igrati protiv zagrebačkih „Klošara“.


Završen amaterski dio: „Mađioničari“ do naslova bez poraza


Sinoć je završen amaterski dio lipičkog turnira u kojem je ove godine sudjelovalo 7 ekipa iz Lipika, Pakraca, Daruvara i Okučana.

Domaća ekipa „Mađioničari“ (Ivan Pušćenik, Dino Poliganović, Ervin Agatić, Borna Košutić, Dejan Iličić i Andrej Ljevaković) bez poraza je osvojila amaterski dio turnira, što im je ukupno treći naslov pobjednika lipičkog turnira.


Mađioničari

U finalnoj seriji koja je odigrana sinoć, s glatkih 2:0 (22:10 i 19:14) su savladali okučanske „Prijestolonasljednikoviće“. Treće mjesto osvojila je ekipa KK „Sapeti“ koja je, tricom Stjepana Benkovića u posljednjoj sekundi utakmice, rezultatom 11:9 savladala „Mali most“.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI