DOF 13. okupio skoro tisuću alternativaca u Velikoj

15.07.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 10833

Kada usporedimo Dirty Old Festival dok je bio na vrhuncu popularnosti, tamo negdje prije 5 do 10 godina, s današnjim, može se reći da je proširen za jedan dan, ali smanjen za par tisuća ljudi u publici.

Iako nešto bolji nego lani, odaziv gledatelja na sinoćnjoj, završnoj večeri trodnevnog, 13. po redu festivala na veličkoj livadi i dalje je izgledao slabo s obzirom na velik prostor. Prema našoj slobodnoj procjeni, bilo je između 500 i tisuću ljudi, što je opet znatno bolje nego prethodne dvije večeri.

Više domaćih bendova je nastupilo, ali publiku su u većem broju ispred pozornice uspjeli skupiti samo glavni headlineri - splitski hip-hop bend Dječaci i zagrebački punk bend Brkovi. I jedni i drugi imali su dobar nastup, a publika je reagirala na najveće hitove. Bilo je bacanja pive u zrak kada su Dječaci izvodili "Narodnu", ali i opće euforije kad su Brkovi krenuli s "Kurvom prokletom".


- Mogu reći da sam zadovoljan odazivom publike i svirkom, dakle općenito festivalom ove godine - komentirao je organizator Igor Banjanin po završetku festivala.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI