Spremni za Villare: Svoju publiku ne smiju razočarati (video)

Na motorima: Roberto Šimunović, Matej Jaroš i Leo Pandžić
(FOTO: Mario Nakić)

23.03.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 12059

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu i ove će sezone početi u Donjim Emovcima nadomak Požege, na motocross stazi Villare. Očekuje se oko stotinjak motocrossera iz cijele zemlje, koji će nastupiti u sedam kategorija.

Među njima su i domaći vozači, članovi kluba Požega Promet: Leo Pandžić, Josip Bičanić, Duško Banda, Roberto Šimunović i aktualni državni prvak u MX2 klasi Matej Jaroš.

- Na stazi smo svakog vikenda, a kako se bliži prvenstvo treniramo i puno češće od toga. Mislim da sam spreman za utrku već sada, a i cijeli tim je spreman - rekao je Matej Jaroš.


Na pitanje kakav rezultat očekuje, Jaroš je odgovorio kako ne voli prognozirati rezultat, ali će dati sve od sebe da obrani naslov prvaka i ove sezone te da na kraju osvoji zlatnu kacigu.


- Nastupit ćemo pred svojom publikom. Očekujemo više tisuća ljudi u publici i sigurno ćemo pokušati za Požežane ostvariti što bolji rezultat - rekao je Leo Pandžić.


Video: Mihael Pandžić

Prvenstvo Hrvatske započinje na Villarama u nedjelju, 1. travnja. Treninzi će započeti već u 9 sati, a prva je utrka najavljena za 13 sati.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI