Još jedan transfer: Poleti prešao iz Kaptola u Slavoniju

Trener Kaptola Krešo Poleti danas nije nastupio zbog 3 žuta kartona
(FOTO: Mario Nakić)

30.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 12847

Već je bilo poznato sredinom prve polusezone da je uprava požeške Slavonije bacila oko na pojedince iz vodećeg Nogometnog kluba Kaptol. Najnovija je vijest da je u požešku momčad prešao kaptolački trener i igrač Krešo Poleti.

- Njihova ponuda je došla još puno ranije, no tada sam im jasno rekao da ne mogu prijeći usred sezone. Sada, na polusezoni smo pregovarali i pristao sam prijeći. Razgovarao sam i s predsjednikom NK Kaptol i iznio mu svoje stavove, on ih je korektno prihvatio. Od danas treniram Slavoniju - rekao je Poleti za 034portal.

Josip Soudek, tajnik NK Kaptol kaže da ga Poletijev odlazak nije iznenadio.


- To se moglo pretpostaviti jer znalo se da mu je ponuđen prelazak, čekali smo samo njegovu odluku. On je mlađi i perspektivni trener, mi mu ne možemo stajati na putu u karijeri. Žao mi je najviše zbog najmlađih, trenirao je i limače i početnike, vodio je školu nogometa. Toj djeci će ponajviše nedostajati, a za seniore je lako - kaže Soudek dodajući kako se uprava NK Kaptol tek treba sastati i odlučiti tko će sada preuzeti funkciju trenera u klubu. Nije isključena ni mogućnost da dovedu nekoga izvana.


Krešo Poleti ima bogato iskustvo u nogometu. Igrao je za Kaptol, Slavoniju, zatim prvoligaše Kamen-Ingrad, Čakovec i Hrvatski dragovoljac. Kao trener doveo je Lipik u 3. HNL i pred vrata 2. lige, a Kaptol je vodio zadnje dvije godine. Najnoviji uspjeh mu je naslov jesenskog prvaka Kaptola u 1. županijskoj ligi. Ovdje pročitajte nedavni intervju s Poletijem za 034portal.

- Sa Slavonijom ću imati dosta posla jer oni su prosuli puno bodova u prvom dijelu prvenstva - najavljuje novi trener Slavonije.

Prije njega u Slavoniju je iz Kaptola tijekom sezone prešao Mile Pavelić koji je ubrzo postao glavni strijelac za Požežane. Ponudu za prelazak dobio je i Željko Ikić, no prema Soudekovim riječima, on još nije donio konačnu odluku.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI