Predstavljanje kandidata za predsjednika SDP-a Požega

Kandidati za predsjednika SDP-a Požega, Luka Samardžija i Tamara Puač
(FOTO: M.M.)

24.11.2017. | I.V.
Pregleda: 15589

U Požeškom SDP-u se u nedjelju održavaju izbori za novovodstvo stranke. Konvencija bi trebala započeti s radom u 9 ujutro u hoteluGrgin dol, od 9,30 slijedi glasanje za predsjednika što će trajati do 16,30kada se prebrojavaju glasovi čime biva izabran predsjednik a nakon toga slijedinastavak Konvencije i izbor potpredsjednika te članova Gradskog odbora SDP-aPožega.



Kandidature za mjesto predsjednika istakli su Luka Samardžija,dosadašnji predsjednik Foruma mladih SDP-a Požega i Tamara Puač, gradska vijećnicate stranke u drugom mandatu.


Potpredsjednici će biti Željko Samardžija i Dejan Vasilj dokće članovi Gradskog odbora biti:


- Bruno Horvat
- Ivana Bouček
- Marijana Javor
- Martina Vlašić
- Željko Samardžija
- Marica Zovko
- Dejan Vasilj
- Luka Samardžija
- Veselka Jurković

Iako su kandidature za Gradski odbor istaknuli i veteraniPožeškog SDP-a, Vladimir Višinger, Darinka Mikić i Zvonko Štajduhar, oni suiste iz nepoznatog razloga povukli.

Svoje programe i vizije SDP-a Požega iznijeli su sinoć uhotelu Grgin dol Luka Samardžija i Tamara Puač, kandidati koji se natječu zamjesto predsjednika te organizacije.

S malim odazivom članstva ali u korektnoj atmosferi oboje suse složili da se u Požeškom SDP-u članstvu i simpatizerima mora posvetiti punoviše pažnje nego je to bilo do sada, što je vjerojatno i razlog lošeg izbornogrezultata na proteklim lokalnim izborima.

Luka Samardžija je ustvrdio kako je požeškom SDP-u potrebnopuno više zajedništva te da je posao predsjednika i novog vodstva artikulirati lokalnepolitike kako bi stranka privlačila ljude u svoje okrilje na dobrovoljnoj bazii bez straha, što sada nije slučaj.



S članovima, uz članove i za članove. Kandidirao sam se zapredsjednika, no to nije previše bitno, istim automobilom idemo na put, nijebitno tko vozi, bitno je stići na cilj, koga god u nedjelju odaberete taj jedobrodošao, ako odaberete Tamaru ja ću joj biti potpora i suprotno. – slikovit jebio Luka

Tamara Puač je istakla kako su odnosi s članovima zapuštenijer je od 2000. godine SDP u Požegi bio na vlasti 12 godina a paralelno i 8godina na državnoj vlasti te da su se ljudi otuđili i zaboravili na problememalih ljudi. Kaže kako su postali sami sebi prioritet te su se bavili sami sobomstavljajući sebe na prvo mjesto.



To se promijenilo i sada smo u oporbi, prve četiri godine smo se privikavali na oporbu a sada već u petoj godini mandata kao vijećnici i dobro smo se izbrusili. Sada je vrijeme dozrjelo da slušamo što članovi pričaju, a svaki član ima svoju priču, svaka kuća ima svoj problem a ti problemi upućuju kako složiti kampanju i izraditi program rada, to je živo tijelo i možemo rješavati probleme jedan po jedan - rekla je Tamara Puač


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI