¨Dajemo punu potporu Povjereniku dr. Glaviću u realizaciji zadanog projekta¨

Vladimir Englman
(FOTO: Lidija Galić)

06.10.2017. | Vladimir Englman
Pregleda: 7310

Županijski odbor Zajednice utemeljitelja dr. Franjo Tuđman za Požeško-slavonsku županiju, je na sjednici održanoj 05. listopada 2017. godine u prostorijama HDZ-e, raspravljao o novonastaloj situaciji nakon raspuštanja županijskog odbora stranke, te daje punu potporu, kako političku tako i ljudsku, imenovanom Povjereniku – gospodinu Željku Glaviću u realizaciji zadanog projekta - provedbe unutarstranačkih izbora, te se u potpunosti stavlja na raspolaganje povjereniku sa svom svojom infrastrukturom.

Također poručuju; "koliko god iz današnjeg ugla gledanja ova situacija djeluje dramatična i teška, ovo je ujedno i prilika za novi početak, tj. uvođenje jednih novih standarda u radu naše stranačke organizacije".

Dokazali smo da i u teškim okolnostima imamo snage konsolidirati se, imamo snage za jedinstvo i zajedništvo, a istodobno i za uvažavanje različitih mišljenje unutar stranke.


Kao i dosada u kriznim i zahtjevnim situacijama HDZ-a je uvijek izlazila snažnija, što smo uvjereni "bit će tako i sada".


Predsjednik:
Vladimir Englman


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI