Plenković raspustio Županijski odbor HDZ-a Požeško-slavonske županije

Glavić
(FOTO: M.M.)

03.10.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 16475

Županijski odbor HDZ-a Požeško-slavonske županije raspušten je, kako doznajemo, telefonskim razgovorom koji je došao iz vrha stranke.

Povjerenikom Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije imenovan je Željko Glavić, koji je predsjednik Gradskog vijeća Požege i ravnatelj OŽB Požega.

Iako se novo čelništvo ŽO HDZ-a iščekuje još od kolovoza kada je Franjo Lucić nakon skandala s pokušajem podmićivanja novinara sam dao ostavku na mjesto predsjednika, doznajemo kako je vrh stranke predvođen Andrejom Plenkovićem ipak danas odlučio raspustiti ŽO HDZ-a.


Vjerujemo da je ovaj potez potaknut današnjim događajem koji optužuje župana Tomaševića za nasilje u obitelji, no sigurni smo da su na ovu odluku utjecali i prijašnji događaji u našoj županiji- Neferovićev napad na našeg novinara i Lucićev pokušaj podmićivanja novinara.


Doznajemo kako kandidata za predsjednika Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije već ima te smo sigurni da se premijer Plenković u ovoj, ali i svim idućim potezima, neće držati po strani.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI