Ivica Nikolić gradonačelnik Kutjeva??

Screenshhot 27.3.2017.
(FOTO: 034 Portal)

28.03.2017. | A.M.
Pregleda: 15122

Sve županije, gradovi i općine u našoj državi imaju svojeslužbene internet stranice, neki su vrlo aktivni na tim stranicama teobavještavaju građane o događanjima u njihovoj županiji, gradu i općini. Tako,na primjer, službena stranica Grada Požege donosi sva događanja vezana za gradi gradske ustanove te bi mogli reći da je jedna od aktivnijih službenihstranica u našoj županiji.

Trebali bismo moći to isto reći i za službene stranicePožeško-slavonske županije, ali nažalost ne možemo. Objavi se na toj stranicitu i tamo poneka vijest vezana za županiju, župana, dožupana i to je to, aliinformacije na stranici su netočne pa se tako, sudeći prema informacijamanapisanim na stranici, Ivicu Nikolića i dalje smatra gradonačelnikom Kutjeva.

S obzirom na to da tu dužnost obnaša Josip Budimir odtravnja 2014. godine, pomalo je neodgovorno ne promijeniti ime gradonačelnikagotovo tri godine. Gradonačelnik Budimir se često pojavljuje u medijima kaospasitelj Grada Kutjeva, o njemu su pisali i mediji na razini države jer bisvojom visinom plaće trebao biti primjer drugima te je ovakav propustneodgovoran, no je li namjeran ili slučajan, teško bi bilo zaključiti. Ipak suprošle tri godine od njegovog mandata, što je previše da bi se ovakav propusttolerirao.


Dakle, netko izvan granica naše županije ili države,čitajući službenu stranicu naše županije, može steći pogrešnu sliku što nikakone bismo htjeli jer ionako našu županiju svi smatraju "zadnjom rupom nasvirali".



Screenshoot 27.3.2017.

Tu mukama nije kraj jer Anamarija Blažević postala jegradonačelnicom Grada Pakraca u veljači 2016. godine, no službena stranicaPožeško-slavonske županije tvrdi da tu dužnost i dalje nosi gospodin DavorHuška, sadašnji pomoćnik ministra regionalnog razvoja i fondova Europske unije.Gospodinu Huški je, u skladu s odlukom Vlade, upravo zbog imenovanja pomoćnikomministra prestao mandat te je "ključeve" grada predao tadašnjoj zamjenicigradonačelnika, gospođi Blažević. Iako je od tog događaja prošlo više od godinudana, razumijemo da se podaci na službenim strancima nisu promijenili jergradonačelnik Budimir na to čeka gotovo tri godine...

Hoće li sadašnji gradonačelnici dobiti isprike, ostaje namvidjeti. Ovo je ionako samo početak serije članaka o upravi županije i županukoje ćemo objaviti, a koji će možda objasniti žiteljima naše županije zašto namje ovoliko loše ovdje i zašto je Požeško-slavonska županija gotovo u svemu nazadnjem mjestu. Je li razlog tomu župan ili nešto drugo, vrijeme će pokazati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI