Presofleks gradnji kolektivna nagrada Grada Požege

Arhivska fotografija
(FOTO: 034portal)

30.01.2017. | A.M.
Pregleda: 12267

Na sjednici Savjeta za zaslužne građane i javna priznanjaGradskog vijeća Grada Požege, održanoj 26.siječnja, razmatrani su pristigliprijedlozi te je utvrđen prijedlog Odluke koja će se naći pred gradskimvijećnicima na slijedećoj sjednici.

- Za Povelju humanosti Grada Požege predložen je LeonardoMatijević iz Požege

- Za godišnji nagradu Grada Požege Luka Balenović i akademikMilko Jakšić iz Požege


- Za životno djelo Drago Krizmanić i Požege i Davorin Kempf izZagreba


- Kolektivna nagrada Grada Požege trebala bi pripasti Presofleksgradnji d.o.o., Trenkovim Pandurima i Autoklubu Požega.

Prijedlog 034portala bio je da se nagradi i Požeška kronika zbog velikih društvenih doprinosa i aktivnosti na razini grada.

Posebno se želimo osvrnuti na ovu zadnju navedenu kategorijukolektivnih nagrada Grada Požege i odabiru tvrtke Presofleks gradnja d.o.o., zakoju u dobrim namjerama zaista i želimo da bude nagrađena jer je uspješnoservisirala građevinske potrebe Grada, Bazene i Trg. Sv. Terezije a vjerojatnoće odraditi i izgradnju novog vrtića.

Uloga Presofleksa u gradskom proračunu i životu građana je ključna i treba se nagraditi, prvenstveno što je u svim natječajima ponudio najnižu cijenu izvođenja radova.

Presofleks gradnji je kroz prva dva navedena projektapripalo nešto više od 20 milijuna kuna iz gradskog proračuna, osiguranihkreditnim zaduženjem. Stoga, ako toj tvrtki kao "jedinoj" na području gradamože pripasti toliki novac, zašto ne bi mogla dobiti i nagradu Grada Požege.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI