Silvija Podoljak:¨Imamo najbogatiji program dosad!¨

Aurea Fest
(FOTO: Wikipedia)

13.08.2016. | 034 PORTAL
Pregleda: 11789

Poznato je da nas Aurea fest oduševljava iz godine u godinu, no ovog ljeta možemo očekivati nove sadržaje koji će razveseliti i one najmlađe. Silvija Podoljak, direktorica Ureda TZ Grada Požege, rekla je da je Aurea fest najveća manifestacija u županiji koja dovodi najveći broj gostiju ali i jedna od najstarijih u Hrvatskoj jerdatira iz 1969.godine.

"Festival počinje 28. kolovozau 18:00 sati svečanom povorkom koja ove godine ide od željezničkog kolodvora kroz Njemačku i Kanižlićevu ulicu prema glavnom gradskom trgu, a završit ce 3. rujna Zlatnim Žicama Slavonije s početkom u 21:00 sat, koji je ujedno i vrhunac Aurea Festa."- obavještava Silvija.




Kroz sve dane festivala odvijat će se tzv. "Ulični festival" u Šetališnoj zoni od 17:00 do 23:00 sati na kojem će se predstavljati svirači, mađioničari, ulični pjevači i mnogi drugi te time uveseljavati i staro i mlado.


Uz prikazivanje filma, Festivale plesa, Festivala povijesnih postrojbi, Aurea Fashiona, izložbe u muzeju, FestivalaJazz glazbe uz Big Bang Požege i posebnu gošću, Zdenku Kovačiček, Festivala folklora, Festivala elektronske glazbe u Platinum Inn-u i mnogih drugih sadržaja, ove godine će naglavnom gradskom trgu u četvrtak, 1.rujna, Miroslav Škoro održati veliki koncert.

"Novost ovog Aurea Festaje Festival Vina i Gastronomije, odnosno "Vino-grad", mjesto na kojem će se uz Kutjevo d.d. promovirati i ostala vina Požeštine, održavati će se na trgu Sv. Trojstva svaki dan za vrijeme trajanja Aurea Festa od 17:00 do 23:00 sata. Također bih napomenula da će kroz sve dane biti popraćen i dječji program uz pregršt zabave i smijeha u dječjem parku." -rekla je za kraj gospođa Podoljak.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI