Poslušajte prvu autorsku pjesmu TS Hrvatica s kojom su osvojile publiku u Kaptolu

Helena Krišković i Antonija Tušek
(FOTO: Tomislav Milanović)

15.05.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 11639

Iako nisu ostvarile pobjedu na festivalu Zlatni glas zlatne doline u održanom u petak u Kaptolu, TS Hrvatice za svoju prvu autorsku pjesmu osvojile su srca nazočnih. Pjesma "Više ne" autora Roberta Vojvodića dobila je najviše glasova publike.



- Osim sto smo jako zadovoljne nastupom ponosne smo jer je i sama publika tako dobro odreagirala.  Ponos i sreća su neizrecivi jer u ovom poslu osim sto to moraš voljeti, uvijek ti treba biti i zadovoljstvo čuti slušatelja kao glavni cilj. Poslije smo ih čule kako pjevuše naše stihove pa je i nama došlo da zapjevamo s njima - rekla nam je članica TS Hrvatica, Antonija Tušek.





Kaže kako je atmosfera na festivalu bila sjajna i da su se osjećale posebno jer su bile jedini ženski sastav u konkurenciji, ali da su dečki bili velika podrška.

- Istina je da da tamburaši imaju veliko srce. Mlad smo sastav i ovo su nasi počeci, hrabre smo, vjerujemo u sebe i jedva čekamo novi festival i novu publiku. Iskreno se nadamo i povratku u Kaptol, a dotad slijede svirke, nove pjesme i obilje dobrog druženja i novih prijateljstava.

Što se tiče plana za dalje, TS Hrvatice imaju dogovorene brojne gaže tako da će ljeto biti burno.

- Prije svega želimo još puno vježbati i raditi na kvaliteti, a poslije toga će biti festivala, koncerata i ostalog. Sve pozivamo da nas lajkaju na našoj facebook stranici Tamburaški sastav Hrvatice, a tamo će već biti obaviješteni o svim zbivanjima i moći će nam se pridružiti na gažama – rekla je za kraj Antonija.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI