Šolić i gradski HDZ: U Požegi smo dotukli Zdravka Ronka, najjača smo stranka

Borislav Miličević, Ante Šolić i Vedran Neferović
(FOTO: Tomislav Milanović)

18.11.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 9777

Na 48 izbornih mjesta u gradu Požegi Domoljubna koalicija predvođena HDZ-om osvojila je 5407 glasova, a koalicija Hrvatska raste predvođena SDP-om osvojila je 4784 glas. Dotukli smo SDP u gradu Požegi i Zdravka Ronka koji je priznao da je "mali gubitnik", ali u manjoj mjeri – rekao je predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Požega Ante Šolić na današnjoj konferenciji za novinare.

- HDZ je osvojio 623 glasa više od SDP-a. Podigli smo izlaznost u Gradu Požegi za osam posto i da smo imali ova 623 glasa na lokalnim izborima imali bi 11 vijećnika. Zadovoljni smo postignutim rezultatima koji su dokaz da je HDZ najjača stranka u Požegi. Stranka Most osvojila je 1748 glas, a druge ne moramo spominjati jer nisu prošli prag – rekao je Šolić.

- Na posljednjoj Sjednici Gradskog vijeća pokazali smo stvarno stanje u gradu Požegi što se tiče odnosa između dvije najjače političke stranke. Naša nadmoć krenula je 2013. godine od dobivanja lokalnih izbora HDZ-a. Završetak ovih izbora je rezultat i razlika. Mi ćemo opravdati povjerenje birača i do sljedećih lokalnih izbora napravit ćemo sve što smo obećali - rekao je gradonačelnik Vedran Neferović.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI