Šolić i gradski HDZ: U Požegi smo dotukli Zdravka Ronka, najjača smo stranka

Borislav Miličević, Ante Šolić i Vedran Neferović
(FOTO: Tomislav Milanović)

18.11.2015. | Tomislav Milanović
Pregleda: 9778

Na 48 izbornih mjesta u gradu Požegi Domoljubna koalicija predvođena HDZ-om osvojila je 5407 glasova, a koalicija Hrvatska raste predvođena SDP-om osvojila je 4784 glas. Dotukli smo SDP u gradu Požegi i Zdravka Ronka koji je priznao da je "mali gubitnik", ali u manjoj mjeri – rekao je predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Požega Ante Šolić na današnjoj konferenciji za novinare.

- HDZ je osvojio 623 glasa više od SDP-a. Podigli smo izlaznost u Gradu Požegi za osam posto i da smo imali ova 623 glasa na lokalnim izborima imali bi 11 vijećnika. Zadovoljni smo postignutim rezultatima koji su dokaz da je HDZ najjača stranka u Požegi. Stranka Most osvojila je 1748 glas, a druge ne moramo spominjati jer nisu prošli prag – rekao je Šolić.

- Na posljednjoj Sjednici Gradskog vijeća pokazali smo stvarno stanje u gradu Požegi što se tiče odnosa između dvije najjače političke stranke. Naša nadmoć krenula je 2013. godine od dobivanja lokalnih izbora HDZ-a. Završetak ovih izbora je rezultat i razlika. Mi ćemo opravdati povjerenje birača i do sljedećih lokalnih izbora napravit ćemo sve što smo obećali - rekao je gradonačelnik Vedran Neferović.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI