Pero Galić: U početku nismo ni sanjali ovakav uspjeh

16.08.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 13216

"Kada smo stvarali band, još 1992. godine, naravno da smo željeli da naš rad bude prepoznat i da mase pjevaju naše pjesme. Međutim, nitko tada nije mogao ni sanjati da će to ovako veliko postati. U svakom mjestu, gdje god dođemo, sve generacije pjevaju. Vidim ih s pozornice, ima ih od onih najmlađih u prvim redovima, pa do starijih koji stoje iza" - rekao je Pero Galić, pjevač i frontman grupe Opća opasnost u razgovoru za 034portal.

Galić je priznao kako još nije bio u Kaptolu, ali veseli se dolasku kao i svakom drugom koncertu. Tijekom zadnjih par godina, otkako su se vratili na scenu, županjski rokeri pune stadione diljem zemlje. Ali, priznaje Galić, najvjernija je publika i dalje ona slavonska.

- Promoviramo novi album koji je izašao prije dva mjeseca, još je svjež, ali ljudi već prepoznaju pjesme. I dalje najviše traže naše stare stvari i mi ih i dalje rado sviramo. Vjerujem da će i u Kaptolu u petak biti dobro, zato dođite - poziva popularni pjevač.


Opća opasnost nastupit će u petak na trećem Rock Marathonu koji organizira Udruga mladih općine Kaptol. Za zagrijavanje nastupaju Drugi svijet, Beznadni slučaj, Next Time, Izvanredno stanje i Dimenzija X. Koncert se održava na stadionu NK Kaptol, a sve skupa počinje u 19 sati. Cijena ulaznice u pretprodaji je 30 kuna (caffe bar Capitol i snack bar Dami u Požegi te caffe bar Felix u Kaptolu), a na dan koncerta stajat će 50 kuna.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI