Četiri košarkaške ekipe odmjerile snage na betonu (foto)

Turnir u streetballu na Gradskim bazenima
(FOTO: 034portal)

24.07.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 11356

Pokazalo se da nedjeljno jutro i nije baš najbolje rješenje za turnir u uličnoj košarci. Nemogućnost dolaska brojnih mladih ljudi zbog neprospavane subotnje noći i loše vrijeme sigurno su utjecali na slab odaziv na ovogodišnji streetball-turnir koji su danas na Gradskim bazenima u sklopu Požeškog kulturnog ljeta organizirali Turistička zajednica grada Požege i KK Požega.

Za natjecanje u juniorskoj kategoriji nije se prijavila nijedna ekipa, dok su se za priznanje među seniorima borile četiri ekipe požeških košarkaša. O podjednakoj kvaliteti svih sudionika govori činjenica da nijedna ekipa sustavom knockouta nije bila bez bodova, odnosno svaka je ostvarila barem jednu pobjedu i poraz. Na kraju po broju bodova i najboljoj koš-razlici pobijedila je ekipa Breky, koju čine Ivan Brekalo te Damir i Moreno Grgurić. Zanimljivo je da Damir Grgurić, član pobjedničke ekipe, ima 44 godine i još uvijek aktivno igra košarku.

Dario Rich, trener KK Požega, izrazio je svoje zadovoljstvo kvalitetom igrača na današnjem turniru, ali i nezadovoljstvo malim brojem prijavljenih ekipa. Ovo je druga godina kako se turnir u streetballu održava na Gradskim bazenima u sklopu Požeškog kulturnog ljeta.


1. Breky
Ivan Brekalo, Damir Grgurić, Moreno Grgurić


2. Agronomi
Nikola Belak, Ivan Ćurić, Dario Pejnović

3. Duša bećarska
Dario Rich, Nino Medaković, Goran Benić

4. Kmice
Martin Bušić, Ivan Alerić, Josip Bilandžija

Priznanja pobjednicima podijelili su Marijan Cesarik, dopredsjednik Gradskog vijeća i izaslanik gradonačelnika Zdravka Ronka, i Bruno Horvat, direktor TZ grada Požege.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI