Na radionicu došla samo jedna djevojčica: ¨Žao mi je što nikog nema¨

Marija Grgić jedina je došla na današnju radionicu
(FOTO: Lidija Galić)

01.12.2014. | Lidija Galić
Pregleda: 9759

„Bila sam na dosadašnje tri radionice i bilo mi je jako zabavno. Ne znam zašto nitko danas nije došao. Profesorica iz hrvatskog jezika nas je obavijestila da se danas održava radionica u knjižnici i žao mi je što se ipak neće održati“, rekla nam je Marija Grgić, učenica šestog razreda OŠ Julija Kempfa, jedina koja se odazvala današnjoj dramsko-likovnoj radionici koja se na temu „Mali princ“ trebala održati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Požega.

Riječ je o posljednjoj od četiri planirane radionice u sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige.

Voditelji Renata i Dragan Matičević iznenađeni su što se nitko osim Marije nije odazvao budući da su dosadašnje tri dramske radionice, s ljubavnom tematikom, bile vrlo posjećene.





- Djeca su odlično prihvatila dosadašnje radionice. Trajale su po sat i pol. Učenici su na predlošku teksta improvizirali svoje viđenje situacije i davali svoja rješenja - rekla nam je Renata Matičević.

Današnja je radionica bila namijenjena učenicima od petog do osmog razreda i planirano je da iz četiri požeške škole dođe najmanje po pet učenika.

Je li zakazala komunikacija ili je kiša razlog nedolaska ne zna se. Ne zna se ni hoće li se ova radionica pokušati ponovno organizirati, jer ovo je već drugi pokušaj njezinog održavanja nakon što je prvi puta bila zakazana za subotu kad se u pješačkoj zoni održavala manifestacija „Okusi Slavonije“ te u knjižnicu nitko nije došao.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI