Požega ima najčitaniji lokalni portal u Hrvatskoj

034portal na 19. mjestu po prikazu stranica
(FOTO: Gemius Audience/Screenshot)

19.10.2014. | Mario Nakić
Pregleda: 6677

Agencija Gemius Audience objavila je podatke istraživanja hrvatskog weba za mjesec rujan. Prema njihovoj tablici, 034portal i dalje drži 19. mjesto u Hrvatskoj po broju pregleda stranica (vidi ovdje). Po broju posjeta 034portal se popeo za jedno mjesto, odnosno s 29. pozicije u kolovozu sada je došao na 28. u rujnu (vidi ovdje), a po broju stvarnih korisnika na 62. mjesto (vidi ovdje).

Još je zanimljiviji podatak da 034portal nastavlja bilježiti značajan rast. Tako je u rujnu, u odnosu na kolovoz, broj pregleda stranica porastao za 9 posto, broj posjeta za 18 posto, a broj stvarnih korisnika za 22 posto.

Prema pregledima stranica, odnosno klikovima, 034portal je ispred svih ostalih lokalnih news portala u Hrvatskoj, a čak su i neki popularni portali na nacionalnoj razini zabilježili manji broj klikova. Tako su ispod 034portala završili portal Novog lista, Poslovni.hr, Dalmacijanews.hr, Posao.hr, portal Glasa Slavonije te brojni lokalni portali diljem zemlje. Po broju posjeta 034portal je drugi lokalni news portal u Hrvatskoj, odmah iza međimurskog portala Emedjimurje.hr.


Treba napomenuti da Gemius Audience ne broji klikove, posjete i korisnike izvan Hrvatske. Kad bi se pribrojali i posjetitelji koji dolaze iz inozemstva, ove bi brojke i rezultati bili još i bolji.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI