Kuprešak: Neka Požežani vide da smo i mi normalni ljudi

02.07.2011. | Martina Smrzlić/M.N.
Pregleda: 14050

Mladi požeški rock bendovi nastupili su sinoć na prvom danu Moto susreta u organizaciji moto kluba Independent čopor održanom u Dirt Urban parku preko puta starog Autobusnog kolodvora u Požegi. Više stotina Požežana i drugih posjetitelja uživalo je u proslavi 5. rođendana požeškog moto kluba.

- Prvi put održavamo ovaj susret u Požegi da bismo se približili sugrađanima i pomogli u bogaćenju sadržaja našega grada. Dosad smo bili u Velikoj na Taboru, ali je vrijeme da Požežani vide kako smo i mi normalni ljudi. Željeli smo privući one koji ne bi mogli doći da nismo u gradu. Došli su nam gosti, motoristi iz BiH, Srbije, Slovenije te iz svih dijelova Hrvatske - kaže Ivan Kuprešak, predsjednik moto kluba Independent.

Na prvoj večeri nastupili su mladi demobendovi Creaping Dead, Izvanredno stanje, Đe, Beznadni slučaj, No One, Dark Age i Zatvor. Grupa Đe je izabrana od strane tročlane komisije za pobjednika večeri te će nastupiti i danas. Požega je još jednom pokazala da ima dobrih mladih bandova, a najmlađi među njima Creaping Dead čine članovi stari samo 14 godina. Večer su upotpunile dobro znane Vrane.


Dodano 3.7.:


Idućeg dana poslijepodne organizirane su moto igre. Bikeri su odmjerili snage u natjecanju u sporoj vožnji, zabijanju eksera, povlačenju gume, hvatanju šarana. Potom su u obilasku grada posjetili restoran Sara u Babinom viru, gdje su platili ulaznicu za humanitarni turnir "Trenk", čiji je prihod namijenjen obitelji poginulog pripadnika Specijalne policijske jedinice u Domovinskom ratu.Navečer se skupilo osjetno više ljudi u publici nego u petak. Iako je teško odokativno procijeniti, izgleda da je moto susret posjetilo tisuću do dvije tisuće ljudi. Nastupili su, uz neizostavne Vrane, Rockabilly Band i grupa Đe, pobjednici "rata bendova" iz prethodne večeri. Ovoga puta nije bilo nikakvih izgreda i sve je prošlo u najboljem redu, potvrdili su i u policiji.

FOTO 1 Pogledajte fotogaleriju s prve večeri moto susreta
FOTO 2 Pogledajte fotogaleriju druge večeri


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI