Jaroš drugi u Kozarevcu (video)

Matej Jaroš na stazi u Kozarevcu
(FOTO: MK Požega Promet)

24.06.2011. | MK P.P./M.N.
Pregleda: 7948

Na stazi Karasov breg, u Kozarevcu kraj Virovitice vozila se trka prvenstva Hrvatske u motocrossu. Nakon odličnog početka sezone i tri pobjede u MX2 kategoriji, te teških padova i ozljeda u Zaboku i Rakovom potoku, požeški natjecatelj Matej Jaroš je zbog nemogućnosti treniranja pao u kondicijsku krizu. No, i takav je bio blizu pobjede koju je odnio domaći vozač Hrvoje Karas.

Jaroš je imao 2 greške u trenutku kada se pripremao za napad na vodećeg i tako izgubio mogućnost za pobjedu. Otežavajuća okolnost u drugoj utrci je bilo i bušenje stražnje gume nekoliko krugova prije kraja. Dvije utrke prije kraja sezone, Matej zaostaje 8 bodova za vodećim Karasom te ga očekuju naporne ljetne pripreme kako bi obranio naslov prvaka.

U MX2 nastupio je i Josip Bičanić iz MK Požega Promet zauzevši ukupno 6 mjesto, dok u B ligi 250 Roberto Šimunović zauzima ukupno 4. mjesto.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI