Slavonija svladala Libertas, Bognar nije potpuno zadovoljan

Trener Damir Bognar i igrači Slavonije
(FOTO: Aleksandar Grlić)

05.08.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 13128

U finalu 28. po redu nogometnog turnira "Stjepan Zdenko Šivo" u Pleternici, svoje snage su odmjerili hrvatski trećeligaši ŠNK Slavonija iz Požege i NK Libertas iz Novske. U prvom poluvremenu Slavonija apsolutno dominira s 4:0 (Šulc u 13. minuti, Parmaković u 28., Darmopil u 38. i Včelik u 41.).

Prvi pogodak za Libertas zabija Atlija 47. minuti, a za Slavoniju  Žuljević u 67. minuti nakon čega u 70. minuti slijedi kanonada gostiju u kojoj Zanetti, Milašinović i Filipović zabijaju tri gola u četiri minute. Tomislav Žuljević iz jedanaesterca zabija gol u 77. minuti i postavlja konačni rezultat 6:4 za Slavoniju.







Borba za treće mjesto je prošla obilježena prevlašću domaćina, Nogometnog kluba Slavija protiv NK Lipik. Rezultat je bio 7:0. Golove su zabili Ravlić, Kamenčak i Hrvoje Ančurovski, a Jakovljević i Davor Žafranić su bili dvostruki strijelci.

Najboljim igračem turnira proglašen je Kristijan Golik iz požeške Slavonije, koji je postigao 3 gola. Slavija je osim trećeg mjesta dobila i nagradu za "fair play" (zaradili su samo jedan žuti karton).





Nakon finala smo popričali s oba trenera. Ivo Babić koji je nedavno preuzeo treniranje Libertasa je vrlo zadovoljan.

- Igrali smo samo s 5 do 6 seniora. Mogu biti zadovoljan, dao sam priliku juniorima da vidim s čime raspolažemo, bitno je da smo odigrali dosta dobro. Pripremamo se i nadamo se da ćemo se kompletirati ovaj tjedan i da ćemo nastupiti dobro u prvenstvu. Ovo su pripremne utakmice, dobre ekipe i jedan dobro organiziran turnir. Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri - kazao nam je Babić.





Damir Bognar, glavni trener Slavonije je zadovoljan turnirom, no bez dlake na jeziku kaže da ima puno igrača koji neće ozbiljno sudjelovati u prvenstvu.

- Turnir je organiziran na visokom nivou kao i svake godine, uvjeti su bili odlični osim nesnosnih vrućina. Utakmice su nam dobro poslužile da otkrijemo probleme. Još smo u prvoj fazi priprema, dosta radimo. Vidi se da nemamo svježine, ali to je normalno u ovom periodu. Što se tiče lijepe igre nismo puno ni očekivali, više nas je zanimao trkački dio. Mislim da dobro radimo. Očito je da ima dobrih stvari, ali i početničkih grešaka. Prvenstvo će pokazati koliko smo uspjeli u njihovom ispravljanju. Imamo 14-ak igrača koji će morati iznijeti prvenstvo. Na ostalima je da se podignu da mogu također sudjelovati u minutaži i morat će puno raditi. Prvo smo poluvrijeme odradili odlično, a u drugom dijelu smo koristili dosta igrača i svima dali priliku. Tu se isto pokazalo da ima dosta igrača na koje neću moći ozbiljno računati - izjavio je Bognar.













Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI