Slavonija svladala Libertas, Bognar nije potpuno zadovoljan

Trener Damir Bognar i igrači Slavonije
(FOTO: Aleksandar Grlić)

05.08.2013. | Aleksandar Grlić
Pregleda: 13169

U finalu 28. po redu nogometnog turnira "Stjepan Zdenko Šivo" u Pleternici, svoje snage su odmjerili hrvatski trećeligaši ŠNK Slavonija iz Požege i NK Libertas iz Novske. U prvom poluvremenu Slavonija apsolutno dominira s 4:0 (Šulc u 13. minuti, Parmaković u 28., Darmopil u 38. i Včelik u 41.).

Prvi pogodak za Libertas zabija Atlija 47. minuti, a za Slavoniju  Žuljević u 67. minuti nakon čega u 70. minuti slijedi kanonada gostiju u kojoj Zanetti, Milašinović i Filipović zabijaju tri gola u četiri minute. Tomislav Žuljević iz jedanaesterca zabija gol u 77. minuti i postavlja konačni rezultat 6:4 za Slavoniju.







Borba za treće mjesto je prošla obilježena prevlašću domaćina, Nogometnog kluba Slavija protiv NK Lipik. Rezultat je bio 7:0. Golove su zabili Ravlić, Kamenčak i Hrvoje Ančurovski, a Jakovljević i Davor Žafranić su bili dvostruki strijelci.

Najboljim igračem turnira proglašen je Kristijan Golik iz požeške Slavonije, koji je postigao 3 gola. Slavija je osim trećeg mjesta dobila i nagradu za "fair play" (zaradili su samo jedan žuti karton).





Nakon finala smo popričali s oba trenera. Ivo Babić koji je nedavno preuzeo treniranje Libertasa je vrlo zadovoljan.

- Igrali smo samo s 5 do 6 seniora. Mogu biti zadovoljan, dao sam priliku juniorima da vidim s čime raspolažemo, bitno je da smo odigrali dosta dobro. Pripremamo se i nadamo se da ćemo se kompletirati ovaj tjedan i da ćemo nastupiti dobro u prvenstvu. Ovo su pripremne utakmice, dobre ekipe i jedan dobro organiziran turnir. Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri - kazao nam je Babić.





Damir Bognar, glavni trener Slavonije je zadovoljan turnirom, no bez dlake na jeziku kaže da ima puno igrača koji neće ozbiljno sudjelovati u prvenstvu.

- Turnir je organiziran na visokom nivou kao i svake godine, uvjeti su bili odlični osim nesnosnih vrućina. Utakmice su nam dobro poslužile da otkrijemo probleme. Još smo u prvoj fazi priprema, dosta radimo. Vidi se da nemamo svježine, ali to je normalno u ovom periodu. Što se tiče lijepe igre nismo puno ni očekivali, više nas je zanimao trkački dio. Mislim da dobro radimo. Očito je da ima dobrih stvari, ali i početničkih grešaka. Prvenstvo će pokazati koliko smo uspjeli u njihovom ispravljanju. Imamo 14-ak igrača koji će morati iznijeti prvenstvo. Na ostalima je da se podignu da mogu također sudjelovati u minutaži i morat će puno raditi. Prvo smo poluvrijeme odradili odlično, a u drugom dijelu smo koristili dosta igrača i svima dali priliku. Tu se isto pokazalo da ima dosta igrača na koje neću moći ozbiljno računati - izjavio je Bognar.













Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI