Oborila hrvatski rekord: Patricia može podići i teže od sebe

Patricia Janus
(FOTO: Mario Nakić)

05.07.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 10760

Za Patriciju Janus, trenutačno nezaposlenu 26-godišnju komercijalisticu iz Požege teško bi itko mogao na prvi pogled reći da je uspješna u jednom uvjetno rečeno "muškom" sportu kao što je powerlifting ili natjecanje u podizanju utega. Nakon samo mjesec i pol treniranja, Patricia je na svom prvom natjecanju na međunarodnom turniru u Đurđevcu pomela konkurenciju, osvojila prvo mjesto u svojoj kategoriji i oborila hrvatski rekord za žene podigavši 57,5 kilograma. Uspjeh je još i veći ako znamo da je njezina kategorija do 60 kg, što znači da može podići praktički i vlastitu masu.

- Dvije i pol godine treniram body fitness i dobro mi ide, a trener me je nagovorio da se okušam u powerliftingu i poslušala sam ga. Taj mi je sport zanimljiv jer želim vidjeti koje su mi granice i pomicati ih. Jako mi se sviđa, nastavit ću se time baviti pa ćemo vidjeti dalje - rekla nam je Patricia, članica Powerlifting kluba Body Art.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI