Inspektori pogriješili: Slavonijabus je legalno prevozio učenike!

Franjo Matijašević, vlasnik Slavonija busa ispred isključenih autobusa
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

23.04.2013. | Domagoj Katić
Pregleda: 10404

Istina je izašla na vidjelo! Slavonija bus je legalno prevozio učenike prema posebnom linijskom prijevozu putnika za koji je u trenutku inspekcijskog pregleda postojao popis putnika, zaključak je to iz drugostupanjskog rješenja Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture. Podsjetimo kako je inspektor prilikom inspekcije tvrdio kako Slavonija bus nelegalno prevozi redovan linijski prijevoz putnika za koji nema potrebnu dozvolu, stoga su im 7 puta skidali tablice s autobusa.

Vlasnik Slavonija busa, Franjo Matijašević je uložio žalbu na svih 7 identičnih inspekcijskih nadzora od kojih su mu dvije prihvaćene, a 5 ih još čeka.

Otjeran iz Požege kao zadnje smeće


- Nije mi to nikakva zadovoljština. Ponižen sam i otjeran iz Požege kao zadnje smeće. Uložio sam 4 milijuna kuna u dva nova autobusa, nisam došao kako bih radio mjesec dana. Htio sam konkurirati svojom kvalitetom usluge - kaže nam Franjo Matijašević, vlasnik Slavonija busa.


Kaže da bi više volio da mu žalbe nisu prihvaćene, onda bi makar znao da je pogriješio.

Načelnici Velike i Jakšića prošli isto

- Ne znam hoću li tužiti ikoga, nije meni samo do novca. Ulagao sam u budućnost, a htjeli su iskompromitirati i mene i načelnike kojima se zahvaljujem jer su mi ukazali povjerenje i na kraju prošli isto što i ja - zaključio je Matijašević.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI