Navijač napao trenera Sloge: Bec završio u bolnici

Bernard Raguž (u sredini), trener Sloge
(FOTO: Facebook)

21.04.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 16222

Pravi cirkus odigrao se na dvjema utakmicama danas u 19. kolu 1. županijske nogometne lige. Na utakmici u Pavlovcima jedna je osoba napala trenera Sloge, a u Vidovcima je, prema riječima domaćeg trenera, mladi sudac odlučio utakmicu.

Kako doznajemo, domaći Nogometni klub Mladost vodio je protiv Sloge iz Trenkova rezultatom 2:1, kada je pred kraj utakmice navijač nasrnuo na gostujućeg trenera Bernarda Raguža i udario ga u glavu. Raguž je pao u nesvijest, a intervenirala je Hitna pomoć koja ga je prevezla u požešku bolnicu.

Dodano u 22:35


U redakciju 034portala javio se Pavo Martić, kapetan momčadi iz Pavlovaca da pojasni ovaj nemili događaj.


- Dotični navijač s kojim se trener Raguž sukobio nema nikakve veze s Mladosti, čak niti ne živi u Pavlovcima. Radi se o njihovom privatnom sukobu, ako je bio, ali to nije imalo veze s utakmicom koja je odigrana korektno do kraja. Sudac je pustio da se odigra još par minuta nadoknade i zatim je odsvirao kraj, dakle utakmica nije prekinuta - rekao je Martić.

Dodano u 23:50

Napadnuti trener Bernard Raguž, pak, tvrdi drukčije. Javio nam se SMS-om:

- Evo da ti se javim ovaj put iz bolnice. Igrala se 90. minuta i ostale su još četiri minute nadoknade koje je pokazao sudac Kolar. Stajao sam u svom prostoru na koji se oslanja ograda igrališta. Domaći navijač koji je cijelu utakmicu vrijeđao i psovao mene i sve igrače Sloge došao je na samu ogradu i s pola metra udaljenosti s leđa me udario u potiljak, mučki, podlo. Od udarca sam izgubio svijest i hitna pomoć me je dovezla u bolnicu. Igrači Sloge nisu napustili teren nego su dotrčali do svoga trenera. Nakon par minuta Kolar je odsudio kraj. Utakmica nije završena. Nadam se da će mjerodavne osobe donijeti odluku u skladu s propisima, a ja ću svoju zadovoljštinu potražiti na sudu - napisao je Raguž.

Dinamo - Sulkovci 2:3

Na utakmici u Vidovcima domaći NK Dinamo vodio je 2:0 na poluvremenu, da bi u nastavku bila dosuđena čak 4 crvena kartona, od kojih 3 domaćinima, a gosti iz Sulkovaca uspijevaju preokrenuti rezultat u svoju korist i završiti utakmicu pobjedom 2:3.

- Ja sam jednostavno predugo u nogometu da bih mogao ovakav cirkus trpjeti. Ne razumijem zašto na tako važne utakmice, susrete dviju momčadi koje se bore za opstanak, šalju djecu da sude. Svirao je nepostojeći penal i pokazao crveni karton našem vrataru koji nije ni sudjelovao u prekršaju i tako je praktički riješio utakmicu. Ne krivim njega nego one koji su ga poslali i pitam se treba li to meni uopće - prilično ljut bio je Željko Mitrović, trener Dinama.

Mitrović naglašava kako su ovo prvi crveni kartoni koje je Dinamo iz Vidovaca dobio u ovom prvenstvu.

BSK Buk - Kaptol 1:0

U izjednačenoj utakmici u Buku domaćin je na kraju slavio protiv gostiju iz Kaptola. Jedini pogodak postigao je Ivan Franjić u 74. minuti iz jedanaesterca.

- Obje ekipe bile su podjednako dobre, i da su oni pobijedili isto bi bilo zasluženo. Čestitam i njihovim i našim igračima na korektnoj igri - komentirao je Vladimir Klapšić, tajnik BSK Buk.

- Svaka je ekipa imala svoje trenutke, mi svoje šanse nismo iskoristili i primili smo gol iz jedanaesterca. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, a suđenje ne bih komentirao - rekao je Milan Tomljenović, trener Kaptola.

Eminovci - Kamen 2:0

Nogometni klub Eminovci uspješno se bori za ostanak u ligi. Danas su svladali goste iz Vetova rezultatom 2:0. Trener Kamena Ante Pavlović komentirao je kako je utakmica bila tvrda, prava prvenstvena i da je na kraju protivnik zasluženo osvojio tri boda.

Croatia - Jakšić 3:0

NK Jakšić tone sve dublje na dno tablice. Danas je poražen u Mihaljevcima, gdje je domaćin u zadnjih 30-ak minuta postigao tri gola, a strijelci su Božidar Banović, Josip Krip i Krešimir Kahanek.

- Utakmica je bila tvrda do zanjih pola sata. Tada smo se mi razigrali - rekao je Dražen Franjić, predsjednik Croatije.

Goran Vrgoč, trener Jakšića bio je vidno razočaran. - Opet smo dobili 6-7 kartona. Nije mi jasno kako smo se mogli toliko ispromašivati. Mihaljevci su igrali lošije, a dobili su utakmicu. Ne znam kome smo se toliko zamjerili.

Tablica 1. ŽNL - 19. kolo

1. POŽEGA...........................40 (55:25)
2. HAJDUK (Pakrac)..................40 (50:21)
3. CROATIA (Mihaljevci).............35 (36:27)
4. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica).........34 (48:34)
5. SLOGA (Trenkovo).................34 (29:20)
6. BSK BUK..........................34 (26:22)
7. PAPUK (Velika)...................33 (51:32)
8. KAPTOL...........................26 (26:28)
9. SULKOVCI.........................23 (26:39)
10. DINAMO (Vidovci)................19 (24:36)
11. MLADOST (Pavlovci)..............17 (32:45)
12. EMINOVCI........................16 (14:38)
13. KAMEN (Vetovo)..................15 (25:48)
14. JAKŠIĆ..........................13 (22:48)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI