Lipik dočekuje Slavoniju, a Slavija BSK

19.04.2013. | Mario Nakić
Pregleda: 10897

Dvije udarne nogometne utakmice 3. HNL istok igraju se sutra (subota) u Požeško-slavonskoj županiji. Županijski derbi igra se u Lipiku gdje u goste dolazi požeška Slavonija. Iako je vodeća Slavonija veliki favorit, Lipičanima trebaju bodovi i najavili su da će učiniti sve kako bi došli makar do boda.

U isto vrijeme u Pleternici će NK Slavija dočekati trenutačno drugoplasirani NK BSK iz Bijelog Brda.

Rukometni klub Požega će u subotu u 18 sati u dvorani Grabrik dočekati RK Prelog koji se bori za vrh ljestvice 2. HRL - sjever.


Najveći derbi 19. kola 1. županijske nogometne lige bit će između vodećeg Hajduka iz Pakraca i drugoplasirane Požege na požeškoj rekreaciji. Utakmica se igra sutra (subota) u 17 sati. U isto vrijeme će Papuk u Velikoj ugostiti Tim osvježenje iz Kuzmice.


U nedjelju će Bučani ugostiti Kaptol, Kamen iz Vetova gostuje u Eminovcima, Mladost će u Pavlovcima ugostiti Slogu iz Trenkova, Croatia će u Mihaljevcima ugostiti Jakšićane, a Dinamo u Vidovcima Sulkovce.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI