Vjekoslav i Slobodan na štandu ʺZaposli meʺ traže posao

08.05.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 12417

26-godišnji Kaptolčani Slobodan Manović i Vjekoslav Pranjić s još dvoje mladih sumještana dosjetili su se originalnoj ideji. Na sajmu Vino-kap postavili su štand "Zaposli me!".

- Odlučili smo se na ovo jer godinama tražimo poslove, tržište rada je pretrpano nezaposlenima, moramo biti kreativni u traženju posla. Na ovom poljoprivrednom sajmu ima mnogo izlagača. Ako podijelimo tijekom sajma samo pet brošura i zainteresiramo poslodavce da pozovu na razgovor nekoga od nas, već smo postigli uspjeh, kazali su Manović i Pranjić za 034portal.

Pogledajte video:





Svatko od njih ima svoju brošuru u kojemu je detaljno opisano njegovo školovanje, dosadašnje iskustvo i dodatne vještine. Dakle, jasno im je da u današnje vrijeme nije dovoljno biti prijavljen na Zavodu i čekati da se poslodavci sami jave. Nadaju se kako bi ovakav način ponude posla mogao uroditi plodom i, konačno, doći do tako željenog posla.

Pogledajte brošure svih četvero mladih Kaptolčana u PDF-u:

Slobodan Manović
Damir Manović
Vjekoslav Pranjić
Renata Pranjić


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI