Crna točka u Bilicama bit će riješena obilaznicom

Radovi na obilaznici u Bilicama
(FOTO: Domagoj Katić)

27.11.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 11520

Brojni vozači koji prolaze cestom Požega - Slavonski Brod u mjestu Bilice, smještenom nedaleko Pleternice, upoznali su opasni "S zavoj" na ulasku u selo. Zbog čestih nesreća do 1. faze sanacije taj zavoj je policijskom statistikom označen kao opasno mjesto, sada on za većinu vozača više neće postojati jer je u tijeku izgradnja obilazne ceste.

- To je program na nivou Hrvatske prema kojem Hrvatske ceste saniraju takva problematična mjesta. Očekujemo da će do kraja svibnja iduće godine radovi biti gotovi te će obilaznica biti puštena u promet, dok će stara cesta ostati kao ulica - rekao je Nenad Čer, voditelj slavonskobrodske ispostave Hrvatskih cesta.




Vrijednost investicije je nešto više od 5,5 milijuna kuna. Stanovnike Bilica zanima hoće li biti riješen sustav odvodnje, jer bi u suprotnom kuće između nove i stare ceste za vrijeme kiša lako mogle bile poplavljene.


- Sustav odvodnje će svakako biti napravljen jer je tako predviđeno građevinskom dozvolom, napominje Čer.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI