Aldumaš snima spot i najavljuje album

Aldumaš
(FOTO: promo)

25.09.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 8184

Tročlani požeški rock sastav Aldumaš ovih dana očekuje izlazak novog CD-a pod nazivom "Nadničari". Kako nam kažu članovi benda, album će uz poznati hit "Matija Gubec" sadržavati još 8 njima svojstvenih pjesama. Početkom srpnja snimili su i spot za pjesmu "Volim westerne" koji će biti objavljen krajem sljedećeg mjeseca.

- To je naš 4. spot, a drugi koji snimamo s Ivanom Sertićem. On je snimao i spot za pjesmu "Matija Gubec". Snimali smo na dvije lokacije u Staroj Lipi i u Radovancima u Konjičkom klubu Filippos - kaže Dominik Ivan Mikić, bubnjar slavonskog rock benda Aldumaš.

Dečki ne miruju ni kad se radi o nastupima, tako su između ostaloga nastupili s najstarijim hrvatskim mažoretkinjama za vrijeme 9. Maksimirskih jeseni U Zagrebu.


- To je bila čista slučajnost, njima se potrgao CD na koji su vježbale i slučajno se našao naš. Svidjela im se pjesma "Volim westerne", uklopila se u koreografiju i tako smo zajedno nastupili, što nam je izuzetno drago i svakako planiramo nastaviti ovu zanimljivu suradnju - dodaje Mikić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI