Papuk bilježi prvu pobjedu, a BSK Buk prvi poraz u sezoni

22.09.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 8065

Nogometni klub Papuk iz Velike ostvario je svoju prvu pobjedu u ovom prvenstvu, i to u 5. kolu 1. ŽNL na domaćem terenu protiv trenutačno vodećeg NK BSK Buk. Veličani su bili uvjerljivo bolji, što se pokazalo i samim rezultatom 4:0.

Ivan Antunović zabio je 2 gola, a po jedan dali su Josip Zvekić i Marinko Miškić. Nakon ove pobjede, Papuk od sutra više neće biti na začelju ljestvice, a vrlo vjerojatno ni Bučani više neće biti na vrhu.

Požega - Jakšić 3:0


U drugoj utakmici 5. kola 1. ŽNL, Nogometni klub Požega slavio je protiv gostiju iz Jakšića rezultatom 3:0. Do izjave predstavnika Požege zasad nismo mogli doći. Goran Vrgoč, trener NK Jakšić kratko je komentirao da je domaćin zasluženo pobijedio, a da je njegova momčad jednostavno suviše mlada da bi se nosila s takvim ekipama. NK Jakšić je sada ostao jedini klub bez ijedne pobjede u sezoni.


Sutra će Kaptol gostovati u Sulkovcima, pakrački Hajduk će pokušati napasti vrh tablice u Vidovcima, Croatia će u Mihaljevcima dočekati Slogu iz Trenkova, Mladost će u Pavlovcima dočekati vetovački Kamen, a Eminovci dočekuju Tim osvježenje iz Kuzmice.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI