Uz najbolje hrvatske haklere u Lipik dolaze i Sarajlije

Streetball Lipik
(FOTO: Mario Barać)

17.08.2012. | Mario Barać
Pregleda: 5221

Noćni turnir u uličnoj košarci Streetball Lipik će nakon 14 godina kontinuirane tradicije napokon dobiti međunarodni karakter jer će u profesionalnom dijelu, koji će na igralištu dječjeg doma započeti večeras, po prvi puta nastupili ekipa izvan granica Hrvatske i to hakleri iz Sarajeva.

Gosti iz bosanskohervcegovačke metropole nastupaju pod imenom „Triple X“ i jedna su od 8 ekipa koje će se naredna dva dana boriti za naslov pobjednika i prestižni trofej Dražena Petrovića, a svoj su nastup potvrdile ekipe iz Zagreba, Zadra, Splita i Nove Gradiške.

Ekipe su podijeljene u 2 skupine. Danas u 19 sati započinje razigravanje za pozicije u završnici koja će biti odigrana sutra, a turnir otvara upravo sarajevska trojka koja će igrati protiv zagrebačkih „Klošara“.


Završen amaterski dio: „Mađioničari“ do naslova bez poraza


Sinoć je završen amaterski dio lipičkog turnira u kojem je ove godine sudjelovalo 7 ekipa iz Lipika, Pakraca, Daruvara i Okučana.

Domaća ekipa „Mađioničari“ (Ivan Pušćenik, Dino Poliganović, Ervin Agatić, Borna Košutić, Dejan Iličić i Andrej Ljevaković) bez poraza je osvojila amaterski dio turnira, što im je ukupno treći naslov pobjednika lipičkog turnira.


Mađioničari

U finalnoj seriji koja je odigrana sinoć, s glatkih 2:0 (22:10 i 19:14) su savladali okučanske „Prijestolonasljednikoviće“. Treće mjesto osvojila je ekipa KK „Sapeti“ koja je, tricom Stjepana Benkovića u posljednjoj sekundi utakmice, rezultatom 11:9 savladala „Mali most“.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI