Mađioničari izborili završnicu bez izgubljene utakmice

15.08.2012. | Mario Barać
Pregleda: 6122

Nakon dvodnevnog razigravanja u skupini, poznati su parovi četvrtzavršnice amaterskog dijela noćnog turnira u uličnoj košarci koji se od ponedjeljak odigrava na igralištu Dječjeg doma u Lipiku.

Očekivano, direktan plasman u četvrtzavršnicu izborila je ekipa „Mađioničari“ u kojoj su okupljeni košarkaši iz Zagreba, Daruvara, Pakraca i Lipika, a koja je uvjerljivo slavila u svih 6 utakmica. S najmanjom koš razlikom (9:4) savladali su ekipu KK „Sapeti Dvojka“ koja je ujedno i najveće razočaranje prvog dijela natjecanja i koja je s učinkom od 2 pobijede i 4 poraza u skupini završila na predposljednjem 6. mjestu. Sapeti su jučer odigrali i nesvakidašnju utakmicu protiv ekipe „Mali most“ u kojoj je u 10 minuta igre ukupno postignuto svega 5 koševa, a s nogometnih 3:2 slavio je „Mali most“.

Završnica u četvrtak


Danas je na lipičkom turniru slobodan dan, a četvrtfinala koja se igraju na jednu dobivenu utakmicu, su na rasporedu u četvrtak 16. kolovoza. Od 19 sati sastaju se okučanski „Prijestolonasljednikovići“ i domaći veterani „Rekonvalescenti“, od 19,15 daruvarski „Fast“ igra protiv KK „Sapeti“, a potom se u 19,30 za polufinale bore domaće mlade ekipe - „Mali most“ i „Mali caffe“.


U četvrtak su na rasporedu i utakmice poluzavršnice i finalna serija nakon koje ćemo znati tko je pobjednik ovogodišnjeg amaterskog dijela turnira.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI