Kraljevi Bijele Stijene pripremaju teren za moto susret

Pripreme za moto susret
(FOTO: Mario Barać)

26.07.2012. | Mario Barać
Pregleda: 5213

Na Sportsko-rekreacijskom centru Matkovac u Prekopakri nedaleko Pakraca, u tijeku su posljednje pripreme za veliki, treći po redu, moto susret koji i ove godine organiziraju članovi Moto kluba Kraljevi Bijele Stijene.

Prema viđenom danas oko podneva, sve je na Matkovcu u petoj brzini, postavljena je velika bina na kojoj će u petak i subotu prašiti žestoki rokeri Divlje jagode te Bare i Majke, u tijeku je instaliranje opreme, kompletan okoliš je uređen, podignuti su šatori, postavljeni točionici, a čak se i piće počelo hladiti.




Pakrački i lipički bikeri imaju razloga za zadovoljstvo jer vremenska prognoza za sutra najavljuje stabilno i sunčano vrijeme s temperaturama oko 30 stupnjeva Celzijusa. Do kraja dana sve pripreme će biti završene i kamp na Matkovcu će biti spreman za prihvat bikera, kojih organizatori očekuje oko 500 iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva, a koji bi  trebali početi pristizati sutra od jutarnjih sati.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI