DOF 13. okupio skoro tisuću alternativaca u Velikoj

15.07.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 10862

Kada usporedimo Dirty Old Festival dok je bio na vrhuncu popularnosti, tamo negdje prije 5 do 10 godina, s današnjim, može se reći da je proširen za jedan dan, ali smanjen za par tisuća ljudi u publici.

Iako nešto bolji nego lani, odaziv gledatelja na sinoćnjoj, završnoj večeri trodnevnog, 13. po redu festivala na veličkoj livadi i dalje je izgledao slabo s obzirom na velik prostor. Prema našoj slobodnoj procjeni, bilo je između 500 i tisuću ljudi, što je opet znatno bolje nego prethodne dvije večeri.

Više domaćih bendova je nastupilo, ali publiku su u većem broju ispred pozornice uspjeli skupiti samo glavni headlineri - splitski hip-hop bend Dječaci i zagrebački punk bend Brkovi. I jedni i drugi imali su dobar nastup, a publika je reagirala na najveće hitove. Bilo je bacanja pive u zrak kada su Dječaci izvodili "Narodnu", ali i opće euforije kad su Brkovi krenuli s "Kurvom prokletom".


- Mogu reći da sam zadovoljan odazivom publike i svirkom, dakle općenito festivalom ove godine - komentirao je organizator Igor Banjanin po završetku festivala.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI