Ponesite rekvizite za kupanje: Lipičani sami otvaraju bazene

Lipički bazeni nekad
(FOTO: Arhiv Pakračkog lista)

29.06.2012. | Mario Barać
Pregleda: 17506

"Bogatima noge su u moru, a moje pred bazenom u lavoru" - moto je pod kojim su stanovnici Lipika i okolice pokrenuli inicijativu za otvaranje lipičkih bazena. Oni će se konačno otvoriti sutra (subota) u 16 sati, ali ne onako kako bi to većina očekivala i kako bi to trebalo biti u normalnom društvu i gradu - otvaranjem vrata bazenskog prostora, nego simboličnim prosvjedom Lipičana ispred njih.

Nezadovoljni građani najavljuju da će se u spomenuto vrijeme okupiti na parkiralištu ispred bazena ZRC-a u Lipiku, sa sobom će donijeti plastične bazenčiće, lavore, luft madrace, ručnike za sunčanje, lopte na napuhavanje i ostale ljetne rekvizite  i na taj način iskazati nezadovoljstvo što ljetnu vrućinu ne mogu ugasiti na nekada omiljenoj ljetnoj destinaciji i jednoj od prepoznatljivosti Lipika.

Pozivaju sve koji su ogorčeni što bazeni ne rade usprkos paklenim temperaturama, da dođu na ovo zanimljivo i originalno okupljanje i sa sobom ponesu ono što bi na bazene ponijeli da su otvoreni.



Lipički bazeni - arhiv Pakračkog lista




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI