Stiglo lijepo vrijeme: Otvoreni bazeni u Velikoj (foto)

Bazeni u Velikoj
(FOTO: Mario Nakić)

03.06.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 20047

Dolaskom sunca i konačnim lijepim vremenom u lipnju otvoreni su i velički bazeni. Danas je povodom otvaranja ulazak bio besplatan za sve posjetitelje koji su otvorili sezonu kupanja u našoj županiji.

- S obzirom na vrijeme tijekom proteklih dana i na činjenicu da smo se možda kasno odlučili za dan otvaranja, mogu reći da sam zadovoljna današnjim odazivom. Kakva će biti sezona, to ovisi prvenstveno o vremenu i vremenskim prilikama. Kad bude lijepo vrijeme, vikendi su nam puni. Najviše dolaze gosti iz drugih županija, prvenstveno s osječkog i novogradiškog područja - rekla je Marica Vidović, direktorica tvrtke koja ima koncesiju na veličkim bazenima.

Bazeni će biti otvoreni svakoga dana od 9 do 19 sati. Dnevna karta za odrasle iznosi 20, a za djecu 10 kuna. Ako dođete poslije 16 sati, platit ćete pola cijene. Mogu se kupiti i karte za cijelu sezonu, a one iznose 400 kuna za odrasle i 200 kuna za djecu. Iznimno djeca do 8. razreda s područja općine Velika mogu kupiti sezonsku kartu po cijeni od 100 kuna.


Osim samo kupanje, u ponudi ugostiteljskog objekta je dnevni meni i jela s roštilja. Koncesionarka Vidović najavljuje i koncerte te noćna kupanja, kao i školu plivanja.






















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI