Požega poplavila, u N. Mihaljevcima letjeli krovovi (foto)

Vjetar je nosio crijep s tri krova u Novim Mihaljevcima
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

24.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 16909

Snažno nevrijeme koje je iza 15 sati pogodilo Požeštinu najviše je napravilo štete u samoj Požegi i bližoj okolici. Kiša, led, grmljavina i jaki vjetar u kombinaciji uspjeli su u svega desetak minuta prouzročiti cijeli niz manjih poplava u podrumima u centru grada i u prigradskim naseljima, prvenstveno u Vidovcima. U Donjim Emovcima se drvo srušilo nasred ceste, a najgore je ipak bilo u Novim Mihaljevcima gdje je vjetar nosio crijep s krovova obiteljskih kuća.






- Katastrofa! Izgledalo je kao da je pao mrak. Ne znam jesmo li ostali bez struje, nisam u tom trenutku o tome razmišljao. Gledao sam kroz prozor kako vjetar baca konstrukciju krova i crijepove po dvorištu susjeda, gledao sam potpuno nemoćno. Strašno - komentirao je Stanko Vasić iz Novih Mihaljevaca. Slično je bilo i u kući kod Ive Vasić, gdje je također dobar dio krova ostao otkriven nakon nevremena.






Iako je izgledalo kako će se oko 16 sati vrijeme stabilizirati, jača kiša je opet počela padati pa i dalje prijeti mogućnost povratka snažnog nevremena.











Foto: Dušan Mirković/PIXSELL



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI