Radnici opet na poslu: Ne znamo što ćemo u lipnju

Proizvodnja u Slogi
(FOTO: Vjeran Blašković)

03.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 7351

Radnice Sloge danas su se vratile na posao iako im je direktorica Dijana Ferković jučer odobrila kolektivni trodnevni godišnji odmor. U međuvremenu je održan sastanak Nadzornog odbora, koji je odlučio da se ipak treba raditi kako bi se završili neki naručeni poslovi.

- Sve su se radnice odazvale i danas došle na posao. Upravo im idem priopćiti kako će idućeg tjedna biti isplaćeno preostalih 20 posto plaće za veljaču - rekao je Željko Krajček, sindikalni povjerenik u Slogi.

Na pitanje jesu li radnici još uvijek nezadovoljni, Krajček je odgovorio potvrdno.


- Naravno da jesu, i ja sam nezadovoljan u prvom redu. Ne možemo biti zadovoljni kad novca nema, ali cijela tekstilna industrija je sada u takvoj situaciji. Ne znam kako će biti od sljedećeg mjeseca, kada će morati biti isplaćene plaće i doprinosi, mislim da će se polovina tekstilnih poduzeća odmah moći zatvoriti. Idućeg tjedna ćemo imati još jedan sastanak Nadzornog odbora pa ćemo vidjeti što će biti s nama - odgovorio je Krajček.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI