Opet gužva na vrhu: Mihaljevčani pobijedili u Kaptolu!

22.04.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 10984

Nakon prošlotjedne pobjede na domaćem terenu protiv Hajduka, kada su Pakračanima zagorčali život i spustili ih za jedno mjesto niže na ljestvici, igrači Croatije iz Mihaljevaca danas su uspjeli postići još veći uspjeh pobijedivši vodeći NK Kaptol u gostima.

Minimalna razlika i rezultat 1:2 sasvim je dovoljan da gosti dođu do vrijedna 3 boda s kojima već lakše dišu jer više za njih nije tako velika vjerojatnost ispadanja iz lige. S druge strane, za domaćina se situacija zakomplicirala jer se prednost Kaptola na ljestvici sada stopila na samo jedan bod ispred požeške Slavonije i pakračkog Hajduka.

- Protivnik je više želio pobjedu pa ju je i ostvario. Naši igrači nisu dali sve od sebe, čestitam Mihaljevcima na zasluženoj pobjedi - komentirao je Milan Tomljenović, trener Kaptola. Do komentara Croatijinog trenera Željka Mitrovića nismo uspjeli doći jer je isključio mobitel.


Dinamo protiv Dinama u derbiju začelja


U Vidovcima se igrao derbi začelja između dvaju Dinama. U goste vidovačkom Dinamu stigao je istoimeni klub iz Rajsavca i pobijedio također minimalnom prednošću 1:2.

Za Rajsavčane golove su dali Ivica Blašković i Josip Logarušić, dok je jedini gol za Vidovčane zabio Dejan Bekić iz jedanaesterca.

- Nismo dobro igrali, nema drugog objašnjenja. Gosti su zasluženo pobijedili. Sad, kako čujem da je Croatia pobijedila Kaptol, a Buk je slavio protiv Eminovaca, to znači da smo mi u stvarno nezavidnom položaju, čak štoviše, jako opasnom - rekao je Ivica Čabraja iz vidovačkog Dinama.

Jakšić slavio protiv oslabljene Požege

NK Jakšić je ostvario prvu uvjerljivu pobjedu nakon duljeg vremena pobijedivši Požegu 2:0. Oba je pogotka postigao Željko Paroubek. Valja reći da je Požega došla u prilično krnjem sastavu i s mladom momčadi jer su neki igrači odrađivali kaznu zbog 3 žuta kartona, a glavni dio ekipe je bio u Virovitici na malonogometnom turniru.

- Igrali smo protiv perspektivne mlade požeške ekipe. Čestitam kolegama iz Požege na osvojenom turniru u Virovitici i nadam se da će ostvariti što bolji rezultat na završnici u Splitu - komentirao je Goran Vrgoč, trener Požege.

Buk pobijedio Eminovce 2:1

Igrači ekipe BSK Buk na domaćem su terenu osvojili tri boda protiv momčadi iz Eminovaca. U borbenoj utakmici, za Buk su golove dali Tomislav Tvrdi i Albert Hel iz jedanaesterca, a za goste je strijelac bio Damjan Maglica.

Mladost svladala Tim osvježenje 3:1

NK Mladost je u Pavlovcima ugostila NK Tim osvježenje iz Kuzmice. U osobito teškoj i agresivnoj, borbenoj utakmici zasjalo je 7 žutih i 2 crvena kartona, podjednako na obje strane. Dvadesetak minuta gosti su imali igrača više, ali to im nije pomoglo. Golove za Mladost postižu Krešimir Miškulić, Pavo Markić i Zoran Stanić, a za Tim osvježenje je jedini gol zabio Ivo Papak.

1. ŽNL - tablica - 23. kolo

1. KAPTOL....................51 (69-22)
2. SLAVONIJA (Požega)........50 (70-28)
3. HAJDUK (Pakrac)...........50 (70-41)
4. PAPUK (Velika)............37 (68-46)
5. POŽEGA....................37 (55-43)
6. KAMEN (Vetovo)............35 (49-49)
7. MLADOST (Pavlovci)........34 (42-42)
8. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica)..33 (54-63)
9. JAKŠIĆ....................31 (45-46)
10. EMINOVCI.................29 (38-43)
11. SULKOVCI.................27 (38-58)
12. CROATIA (Mihaljevci).....25 (41-62)
13. DINAMO (Rajsavac)........24 (34-57)
14. BSK BUK..................22 (36-51)
15. DINAMO (Vidovci).........22 (38-61)
16. KUTJEVO..................13 (27-64)




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI