Ukradena lopta vraćena nogometašima Jakšića!

07.03.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 15043

Nesvakidašnji incident zasjenio je općinski derbi između nogometnih klubova Jakšić i Eminovci. Malo tko će pamtiti njihov susret po rezultatu 3:2 i činjenici da je Jakšić izbacio rivale iz obližnjih Eminovaca iz Županijskog kupa. Malobrojnoj publici više će ostati u sjećanju Slovenac s mercedesom i ne baš jeftina nogometna lopta (kažu marke Nike).

Što se zapravo dogodilo?

U prvom poluvremenu netko od igrača je ispucao loptu s igrališta i ona je završila na obližnjoj cesti. Baš u tom trenutku ondje se našao tamnoplavi mercedes slovenskih registracijskih oznaka. Iz njega je izašao vozač i, usprkos pozivima s igrališta, hladno pokupio loptu, ušao nazad u automobil i krenuo dalje. Predstavnici NK Jakšić najavljuju da će o krađi obavijestiti policiju jer, kažu, radi se o lopti vrijednoj 900 kuna.


Potjera


Razgovarali smo s Davorom Karanom, predsjednikom NK Jakšić, koji je osobno sjeo u svoj automobil i krenuo za lopovom.

- Kada sam shvatio da će uzeti loptu, krenuo sam za njim. Ali bio je u prednosti. Imao je koparske registracije, to sam vidio, ali ne bih čovjeka mogao prepoznati. Nisam vidio kamo je skrenuo, izgubio sam ga iz vidokruga. Prebrzo je vozio - rekao je Karan.

U policiji doznajemo da NK Jakšić ipak još nije prijavio krađu.

FOTO Pogledajte fotogaleriju s utakmice u Jakšiću.

Dodano 8. ožujka u 15,30 h

Ukradena je lopta vraćena Nogometnom klubu Jakšić. Doznajemo kako su jakšićke "tajne službe" saznale još sinoć tko je kradljivac, a navodno se radi o čovjeku koji se nalazi u Gradištu kod Kutjeva. Obavijestili su ga preko Facebooka da loptu mora vratiti ili će ga prijaviti policiji. On ju je vratio još kasno sinoć. Lopta je bila u vrećici ostavljena pored igrališta, no nitko je nije primijetio do današnjeg poslijepodneva, kada ju je slučajno našao član kluba. Vraćanje ukradene lopte potvrdio nam je i predsjednik kluba.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI