Požeški gladijator Zoran Grgić izgubio u pretkolu MMA lige

Sudac proglašava pobjednika meča. Zoran Grgić je desno.
(FOTO: http://www.onlymenstuff.com)

04.03.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 19544

Požeški gladijator Zoran Grgić oprostio se od daljnjeg natjecanja u hrvatskoj MMA ligi. Izgubio je meč u pretkolu lige od Doriana Ilića iz Pule. Borba je završila u 56. sekundi prve runde knock outom nakon Ilićevog lijevog krošea.

Grgić kaže da je u kavez ušao opušteno i silovito kako se i dogovorio s trenerom.

- Pogodio sam ga nogom u desno koljeno koje mu je i nateklo, što se vidjelo tek kasnije. Nakon mog udarca protivnik je u jednom trenutku završio uz ogradu, a ja sam ga pustio da dođe sebi, odmaknuo sam se i pozvao ga da ustane i nastavi se boriti - to je bila kazna, kaže Grgić i pojašnjava kobnu sekundu koja ga je došla meča i daljnjeg natjecanja.


- Krenuo sam prema njemu i nasred brade mi je završio njegov lijevi kroše. U toj sekundi bio sam uzdrman, pao sam i stavio ruke na glavu. Odmah sam nadošao, uskoro i ustao, ali sudac je prekinuo borbu. Ilić me zagrlio i rekao pobijedio sam te, a bojao sam te se, prisjeća se Grgić.


Nije zadovoljan suđenjem iako mu to nije opravdanje. Grgić kaže kako je na samom startu meča odgurnuo sudca koji mu je došao skinuti krunicu koju je imao oko vrata. Kaže i kako je prije meča došao sa sudcem u sukob jer mu nije dozvolio da koristi svoje rukavice.
- Bobe u ultimate fightu se puštaju i nakon knock outa, zašto to nije napravio ovaj sudac ne znam.

- Nastavljam dalje s treninzima i pripremama za daljnje borbe. Zahvaljujem se svima koji su mi pomogli, posebno navijačima iz Požege, Zagreba i Pule koji su me došli bodriti, rekao je Grgić.

Kako piše na stranicama lige, bila je to po nekima najzanimljivija borba prvoga dana pretkola hrvatske MMA lige.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI